Nelly.com

Yumi - Celia DressIchi - Dream EightFrench Connection - French Trellis Dress
Soaked in Luxury - Luke BlouseRare Fashion - Nice SkirtNelly  Shoes - Indian Chic High
Nelly  Shoes - Finella 2Friis&Co - Answer ClutchNelly Accessories - Ribbon Headband
Nelly Accessories - Sailor Twisted SatinL Space - Stardust Swimsuit

Love, love, loove!


Lördag!

God morgon bloggen:)

Förvånar mig hur pigg jag är idag eftersom jag var sååå himla trött igår haha :) Men hade iallafall rn sjukt trevlig kväll, tack V<3 Blev som sagt film och masa mys igår, like it! :)
Idag är vädret på topp precis som mitt humör :) Blir kanske bowling med ett gäng kompisar idag, får se :)
VAd ska ni göra idag?

I väntans tider...

Ja inte med en bulle i ugnen då, utan på min såkallade "dejt" som ska komma hit snart. Ser riktigt mycket framemot det, men är såå nervös haha :)
 Har typ bytat kläder en miljon gånger, håret känns som en röra och här är hundra grader uppe på rummet...><
Aja hoppas nervositeten släpper och att det blir en super mysig kväll! Vi tänkte kolla film och så har vi handlat godis och läsk, dock blir det inget för mig haha :)
Vad har ni för er ikväll? Finns där nått bra på tv? Lets dance är ju slut nu :/ haha, känns lite tomt nu på Fredagarna, och även Lördagarna nu när Melodifestivalen är slut. Tycker ni inte det? Haha:)

Färgglada bågar



Snygga bågar i alla dess färger från gina tricot. Love,  säger jag bara!

Enkelt men snyggt :)

                      

Enkelt men såå snyggt! såhär snabbt piffar man till sin stil :)

Ute i solen

                             


Men det är´ju inte klokt vilket avckert och skönt väder det är ute:) wow, nu är det verkligen vår! Hoppas bara det håller i sig nu..haha :)
Innan tog jag och Chilly en tur til affären, handlade två paket Ben&jerrys glass, och även nya nummret av chic, eftersom det va så fint väder, s tänkte jag att jag skulle sitta ute och mysa lite. Mums!
Blev någon sked glass istället för frukt till mellanmål haha:) men orkar inte leva efter dom "reglerna" längre, orkar inte bry mig så jävla mycket om vad jg äter, hur många kalorier där är i, hur tjock jag kommer bli osv. För i mitt huvud är jag redan tjock, snarare fet! Men så är det inte enligt andra så...ja...ORkar inte vara sjuk längre.

Vad har ni för er denna underbara dag? :)

Fredag

God morgon:)


Äntligen Fredag, super skönt :) dock har man sjukt ont i halsen så det känns inget vidadre, men men :)
Tog ledigt idag eftersom jag inte alls ärpå hugget, var verkligen kit trött igår, kunde inte hålla ögonen öppna.
Synd att man ska bli sjuk nu lagom till helgen och lovet, men man får väl vila upp sig och hoppas att man mår bättre imorgon :)
Vad har ni för er idag då? :)

Vädret är ju helt underbart, är våren här för att stanna nu? Hoppas kan man ju alltid:)
Blir nog längre runda idag med Chilly, eftersom vädret är underbart både för mig men även min lilla älskling :)

                                           


Natti Natti

                               

Ska gå och borsta tändera, dra på mig sängkläder och lägga mig i sängen och kolla Lyxfällan haha :) Om jag inte hittar något roligare då vill säga :)
Det har varit en underbar dag, mycket pågrund av vädret, ååg vad jag älskar vår! Nu ska allt vad vinter och snö heter bort!
Vill ha sommar, sol, massa värme, åååh:/

Kollade även in lite Sista minuten resor och man bli så ssugen, vill bara beställa alla haha :)
Har inte kunnat varit utomland i nått varmare land eftersom jag hat så dåligt med näring och inte klarat av den värmen.

Ni får sova gott! Natti natti :)

Kate Moss för Topshop!

Kate Moss för Topshoo, våren/sommaren 2009.

Kate Moss för Topshoo, våren/sommaren 2009.


Än en gång har hon gett ut en ny kollektion för Topshop som nu presenterar sin 9:e kollektion i samarbete med Kate Moss. Kollektionen präglas av Kates bohemiska stil och domineras av klänningar. Allt från bohemchica klänningar med blomtryck till små svarta fodral med paljetter och kristaller.

Kate väljer denna gång mocka före läder och kollektionen rymmer tre jackor och en miniklänning i vårens trendigaste material. Denna gång satsar hon även på underkläder, sexiga sådana som ger sexig känsla med mjuka och feminina inslag.
Vad tycker ni om kläderna? =)


hemma

Okej, är hemma nu igen efter tre timmars jobb i affären :) Hunnit käka med, blev fisk till Lunch. Åt inte upp allt det mamma lagt upp men kändes ändå som jag vräkte i mig! :/ Hatar den känslan! Hatar denna sjukdommen, fast jag har kommit en  bra bit på vägen..
Funderar på att ge mig ut och springa senare idag, har ingen kondition längre och måste bygga upp musker och även konditionen, men jag fryser alltid. Kvittar var jag är, inomhus som utomhus, sommar eller vinter. Jag fryser som in i helvete och har gåshud! Hellre för varm och svettas än frysa!

Men tänkte att jag skulle lägga upp ett träningsschema, kom faktiskt på det för några sekunder sen bara hah :)
Men om ni har förslag eller någon bra id'e eller bara vet mycket så får ni gärna hjälpa mig(a)
Jag har inte tränat på flera år nu, pga anorexin. Men nu har jag fått klartecke att iallafall träna högs en gång i veckan, men jag kommer nog själv höja det till tre till fyra gånger i veckan haha :)

Vad hittar ni på då? :)
Jag ligger och kollar på Ugly Betty nu, gamla avsnitt men alltid lika kul haha :)

stylebystars.com




Underbara kläder från Stylebystars.com :)  dom kostar runt 400 kr :)

Torsdag

God morgon!:)

Sovit gott inatt? Själv tycker jag arr natten har gått så himla fort, kunde inte tro att klockan var så mycket när den ringde...Men tyvärr stämde tiden ju haha:)
Nu är man iallafall uppe, käkat havregrynsgröt och ligger och kollar lite tv nu och tar igen mig lite:) får leta upp kläder också, orkade inte lägga fram något igår.
Mamma ska faktiskt jobba idag, dock bara till 12, eftersom jag slutar klockan ett. Så hon kan hämta mig, och kolla med maten. Det är hon som sköter den fortfarande, klarar inte av det själv. Känns konstigt att man inte kan lita på sig själv, jag vet inte hur en normal portion är längre, jag vet inte när jag verkligen är mätt. Vet ingenting längre:/

Gud vad jag vill ha sommar nu! NU! kom igen, det hade vatt helt underbart:) Aja, nu ska jag gå och leta fram lite kläder tänkte jag!
Vad ska ni göra idag?:)


          

Zzzzz

Okej, nu ska jag faktiskt ta och borsta håret, fläta det och borsta klart tänderna, sen blir det att krya ner i sängen!
Har varit jätte trött hela dagen idag så jag vill verkligen få en bra sömn inatt.
Ska jobba imorgon, då måste man ju vara pigg och glad mot kunderna haha! Vill ju inte skrämma bort dom hehe:)

Kvällsmat ikväll blev iallafall fisk, känns okej. Känns som jag vräkte i mig, men det gör det alltid! Ångrar mig över allt, hatar ångest känslan, när den kommer smygande vill man bara gå och dö!
Men jag ska bli frisk! jag ska !
Jag har gett upp många gånger innan, varit nära döden, men jag lever! Jag uppskattar allt mer nu, visst anser jagväldigt många saker onödiga men man måste unna sig saker på alla sätt..

Hoppas ni haft en bra dag och sover riktigt gott :) Fasar redan inför frukosten imorgon bitti :/
Imorgon är en ny dag, en ny kamp!

God natt :)

forever21 Al'a Ashley Olsen




Om det är någon kändis garderob  jag skulle vilja ha är det Olsen systrarna eller Lauren Conrad, från The hills. LoveLoveLove!
 vad`tycker ni?


ljuva rosa drömmar



Älskar blommiga klänningar, det är så fint nu till våren och sommaren, bruna ben, och bara så härligt:)
Kläder från Nelly.com.

Vad tycker ni ? :)

Black dreams


                               

Älskar asos.com, vad tycker ni om den sidan? Älskar deras klänningar, skor, väskor, ja you name it!
:)

Ny design!

Åååh vad glad jag blev när jag kom hem och kollade att tjejen fixat min nya design! Tusen tack Linda! Jag älskar designen, du är otroligt duktig ska du veta, önskar jag kunnat allt det dära haha :)
Men nu känns bloggen riktigt vårig och fräch :) och det är faktiskt ganska fint väder ute, solen lyser iallafall för tillfället här haha :)

Har precis vatt på viktkoll, vikten stod TACK OCH LOV på samma...Trodde jag hade gått ypp flera kg eftersom jag unnade mig lite igår, men skönt att se att det inte alltid är som man tror eller som det känns..:)
Blev att värma mat i micron, spagetti & köttfärssås blev det. Helt okej mat, men känner mig sådär nu, har ångest och ångrar att jag åt, eller oroar mig för att  jag åt för mycket, men måste tänka att jag måste ha maten, jag vill inte ligga inlagd igen väl? Jag vill ha tillbaks mitt liv! Men att det ska vara så svåårt.. :/

Om jag orkar så kommer jag nog försöka att vara ute och röra på mig så mycket som möjligt idag när det är soligt och vårigt, och allmänt uppiggande väder ute:)
Man blir så glad och uppåt! Riktigt glassväder...Dock inte för mig, men för er kanske :)

Vad ska ni göra idag? :)


Onsdag

God morgon :)

Som jag har sovit som en stock inatt, reagerade inte när klockan ringde, och snoozade hur länge som helst!
Men till sist kom jag upp ur sängen och hoppade i morgonrocken för att gå ner och käka havregrynsgröt.
Lång dag idag men viktkontroll, puls & blodtryck samt temp! Fasar inför den:/ den vågen är verkligen inte min vän, hatar den över allt. Fiinns ingen känsla som är värre än när man ställer sig på den och väntar på "domen ".

Ska se om jag kan fixa håret, det är såå slitet, vet inte vad jag ska göra meed det, om jag ska klippa av det, och gör en Page Al'a Nicole Ritchie, men samtidigt vill jag ha mitt långa hårsvall nu till sommmaren, aja får se. Har lite tid än att tänka haha :)

Ligger och kollar på "Vakna med the voice" nu, och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig idag :)
Vad ska ni göra idag?=)

                              


Ha en bra dag :)

RSS 2.0