Torsdag

God morgon!:)

Sovit gott inatt? Själv tycker jag arr natten har gått så himla fort, kunde inte tro att klockan var så mycket när den ringde...Men tyvärr stämde tiden ju haha:)
Nu är man iallafall uppe, käkat havregrynsgröt och ligger och kollar lite tv nu och tar igen mig lite:) får leta upp kläder också, orkade inte lägga fram något igår.
Mamma ska faktiskt jobba idag, dock bara till 12, eftersom jag slutar klockan ett. Så hon kan hämta mig, och kolla med maten. Det är hon som sköter den fortfarande, klarar inte av det själv. Känns konstigt att man inte kan lita på sig själv, jag vet inte hur en normal portion är längre, jag vet inte när jag verkligen är mätt. Vet ingenting längre:/

Gud vad jag vill ha sommar nu! NU! kom igen, det hade vatt helt underbart:) Aja, nu ska jag gå och leta fram lite kläder tänkte jag!
Vad ska ni göra idag?:)


          

Kommentarer
Postat av: Mandy

ååå tack tack :d glad jag blir :d Ja du har en jättefin design.. :d

Händer hos dig?

2009-04-02 @ 07:40:41
URL: http://amandarieem.blogg.se/new
Postat av: Tessie

Åh tjejen... Heja dig! Man kan bli frisk, jag lovar dig. Flera av mina vänner har haft ätstörningar och mår jättebra nu! Dagens boktips:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9150108786

och

result" rel="nofollow">http://www.bokus.com/b/9137126768.html?pt=searchresult



Dom hjälper en att förstå allt när det gäller ätande, vad som händer när man börjar äta igen, hur man kan komma tillbaka på banan, osv. Värda att läsa! "Ät Allt!" är väldigt kort och lättläst, medan "Mattillåtet" är jättebra och grundlig.

2009-04-02 @ 08:06:33
URL: http://tessietunes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0